На 28 януари  2023 г. около 8 ч. И.П. пристигнал

...
На 28 януари  2023 г. около 8 ч. И.П. пристигнал
Коментари Харесай

Дадоха на съд шофьор на камион, прегазил пешеходец на задна скорост и избягал

На 28 януари  2023 година към 8 ч. И.П. дошъл в Пловдив. Той управлявал товарен автомобил марка " Рено Мастер ". Отишъл до квартал " Столипиново ", с цел да достави чували с картофи по поръчка, след което се отправил към намиращата се наоколо ул. " Шумен ". Там присъединил задна скорост, с цел да реалокира автомобила, макар че нямал видимост, нито пък бил подсигурил човек, който да следи пътя и да му алармира за зародила заплаха. По същото време пешеходецът К.А. се придвижвал зад камиона, който го блъснал със задната си част и го затиснал. Пострадалият е бил откаран в болница, където е умрял от пострадванията си.

На мястото се събрали хора. Те сложили контейнери на пътя, с цел да попречат на И.П. да напусне местопроизшествието, само че той минал сред тях и се отправил в посока към София. Няколко часа по-късно И.П. е бил арестуван от полицейски чиновници край гр. Гоце Делчев.

Предстои Окръжен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото. Спрямо обвинения е взета мярка за неотклонение " гаранция ", наложена му е възбрана от Окръжна прокуратура-Пловдив за овакантяване рамките на страната и е постановено краткотрайно лишаване на свидетелството за ръководство на автомобил.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР